Actriţa Jane Galloway Heitz, celebră pentru roluri în "Glee" şi "Grey's Anatomy", a murit

Actriţa de comedie americană Jane Galloway Heitz, celebră pentru roluri în seriale precum "Glee" şi "Grey's Anatomy", a murit la vârsta de 78 de ani din cauza unei insuficienţe cardiace congestive, potrivit Variety.

330 afișări
Imaginea articolului Actriţa Jane Galloway Heitz, celebră pentru roluri  în "Glee" şi "Grey's Anatomy", a murit

Actriţa Jane Galloway Heitz, celebră pentru roluri în "Glee" şi "Grey's Anatomy", a murit

Actriţa a apărut în episodul pilot şi în ultimul din serialul muzical "Glee", în rolul directoarei Clubului Glee al Liceului William McKinley. În schimb, fotografia sa a apărut constant pe parcursul întregului serial pe pereţii liceului.

Jane Galloway Heitz a mai apărut în seriale celebre, precum "Grey's Anatomy" şi "Prison Break", "Shameless", "The Big Bang Theory".

Născută în Minneapolis, pe 18 septembrie 1941, Heitz a avut propria agenţie de casting înainte de a debuta ca actriţă.

De asemenea, a apărut în numeroase spectacole de teatru montate de prestigioasa Steppenwolf Theatre Company.

Pe marele ecran a apărut în filme precum "Povestea lui Alvin Straight/ The Straight Story", de David Lynch, şi "Vizitatorii în America/ Just Visiting", de Jean-Marie Poiré.

Informaţia despre decesul actriţei, produs pe 13 noiembrie, a fost făcută publică abia săptămâna aceasta, în condiţiile în care înmormântarea va avea loc pe 30 noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici