Actriţa Jennifer Garner este însărcinată cu cel de-al patrulea copil

Actriţa Jennifer Garner şi soţul ei, Ben Affleck, aşteaptă cel de-al patrulea copil, potrivit presei internaţionale, unde au apărut fotografii în care vedeta are un abdomen proeminent.

434 afișări
Imaginea articolului Actriţa Jennifer Garner este însărcinată cu cel de-al patrulea copil

Actriţa Jennifer Garner este însărcinată cu cel de-al patrulea copil (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jennifer Garner a fost surprinsă de două ori în luna iulie având un abdomen proeminent vizibil sub cămaşă, potrivit publicaţiei New York Daily News, citat de contactmusic.com.

Jennifer Garner este căsătorită, din 2005, cu actorul Ben Affleck, cu care are trei copii: fiicele Violet Anne, născută pe 1 decembrie 2005, şi Seraphina Rose Elizabeth, născută pe 6 ianuarie 2009, şi un fiu, Samuel, născut pe 27 februarie 2012.

Cuplul nu a confirmat încă speculaţiile apărute în presă.

Jennifer Anne Garner este o actriţă americană cunoscută pentru rolurile din filme precum "Dallas Buyers Club" (2013), "Untul/ Butter" (2011), "Ziua îndrăgostiţilor/ Valentine's Day" (2010), "Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past" (2009), "Daredevil" (2003) şi "Prinde-mă! Dacă poţi!/ Catch Me If You Can" (2002).

Ben Affleck este un actor american cunoscut pentru rolurile din filme precum "Good Will Hunting" - pentru scenariul căruia a fost recompensat cu un premiu Oscar, împreună cu bunul său prieten Matt Damon -, "Armageddon - Sfârşitul lumii?", "Dogma", "Pearl Harbour", "Daredevil" şi "Despre bărbaţi şi nu numai...". El a regizat, printre altele, filmele "Dispărută fără urmă/ Gone baby gone" şi "The Town", pentru care actorul Jeremy Renner a fost nominalizat la Oscar, în 2011.

Ben Affleck a fost recompensat în 2013 cu premiul Oscar la categoria "cel mai bun film", pentru lungmetrajul "Argo", pe care l-a regizat şi în care a jucat rolul principal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici