Actriţa Jessica Lange şi-a fracturat o claviculă

Jessica Lange şi-a fracturat o claviculă după ce a căzut pe scări, în locuinţa sa din Minnesota, a anunţat purtătorul ei de cuvânt, care a adăugat că starea de sănătate a actriţei, recompensată cu două premii Oscar, nu prezintă motive de îngrijorare.

25 afișări
Imaginea articolului Actriţa Jessica Lange şi-a fracturat o claviculă

Actriţa Jessica Lange şi-a fracturat o claviculă

"Jessica Lange se afla în vacanţă, în reşedinţa ei din Minnesota, ieri (miercuri, n.r.), când a căzut pe scări. Are câteva contuzii la nivelul coastelor, şi-a fracturat o claviculă şi are o mică tăietură pe frunte", a precizat într-un comunicat de presă Leslee Dart, purtătorul de cuvânt al celebrei actriţe americane.

"Îşi va reveni foarte repede şi va ieşi din spital în scurt timp", a adăugat Leslee Dart.

Jessica Lange, în vârstă de 59 de ani, a fost de şase ori nominalizată la premiul Oscar, fiind recompensată de Academia americană de film cu două trofee, pentru rolurile din "Tootsie" (1983) şi "Blue Sky" (1995). Fost top-model de succes, Jessica Lange a avut numeroase alte roluri notabile, precum cele din "Promontoriul groazei" (1991), în regia lui Martin Scorsese, şi "Music Box" (1989), de Costa-Gavras, după debutul ei din "King Kong" (1976).

Tootsie

Kong Kong

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici