Actriţa Julia Roberts şi-a cumpărat bilete pentru Cupa Mondială din 2022. Cât a plătit pe ele

Actriţa americană Julia Roberts şi soţul său, Danny Moder, au cumpărat bilete pentru meciuri din Cupa Mondială la fotbal din 2022 în valoare de 100.000 de dolari, arată publicaţia Variety.

628 afișări
Imaginea articolului Actriţa Julia Roberts şi-a cumpărat bilete pentru Cupa Mondială din 2022. Cât a plătit pe ele

Actriţa Julia Roberts a dat 100.000 de dolari pe bilete pentru Cupa Mondială la fotbal din 2022

Vedete ca Julia Roberts şi soţul ei, Danny Moder, Ben Stiller, Jimmy Kimmel, Larry David şi Casey Affleck s-au numărat printre invitaţii unui eveniment organizat la Wiltern Theater din Los Angeles.

Actorul Sean Penn a organizat astfel una dintre manifestările ce au prefaţat gala Globurilor de Aur - care a avut loc duminică seară, la Los Angeles -, incluzând o strângere de fonduri pentru fundaţia sa caritabilă. Organizaţia, care se numea iniţial J/S HRO, şi-a schimbat numele în CORE (Community Organized Relief Efforts) şi oferă sprijin în zonele afectate de catastrofe naturale în Haiti şi în Caraibe, ca şi în Statele Unite ale Americii.

Printre atracţiile serii s-a numărat decernarea premiului Garry Shandling jurnalistului CNN Anderson Cooper.

La licitaţia care a completat fondurile destinate activităţii caritabile au fost puse în vânzare, printre altele, dejunuri private cu recitaluri susţinute de muzicieni precum Yo-Yo Ma, iar Leonardo DiCaprio a donat un tablou al pictorului mexican Bosco Sodi.

Cea mai disputată licitaţie a avut ca obiect două seturi de bilete pentru ediţia Cupei Mondiale la fotbal din 2022, care urmează să aibă loc opt oraşe din Qatar. Roberts şi Moder şi-au adjudecat unul dintre seturi, pentru 100.000 de dolari.

Julia Roberts a câştigat premiul Oscar pentru rolul din filmul "Erin Brockovich" (2000) şi se numără printre cele mai profitabile actriţe de la Hollywood. Printre peliculele de succes în care a jucat se numără "Pretty Woman", "The Pelican Brief" şi "Ocean´s Eleven". S-a situat de cinci ori pe primul loc în topul People al celor mai frumoase femei din lume.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici