Actriţa mexicană Lorena Rojas a murit la vârsta de 44 de ani

Actriţa mexicană Lorena Rojas, cunoscută pentru rolurile interpretate în numeroase telenovele de succes, a murit la vârsta de 44 de ani, din cauza unui cancer.

2752 afișări
Imaginea articolului Actriţa mexicană Lorena Rojas a murit la vârsta de 44 de ani

Actriţa mexicană Lorena Rojas a murit la vârsta de 44 de ani (Imagine: IMDB)

Vedeta mexicană a murit luni, în reşedinţa ei din Miami, în statul american Florida, înconjurată de rude şi câţiva prieteni apropiaţi, informează contactmusic.com.

Lorena Rojas a fost diagnosticată prima dată cu cancer în 2008 şi de atunci s-a luptat cu această boală.

A jucat încă din 1990 în multe telenovele mexicane foarte populare, precum "Más que alcanzar una estrella", "La quebradita", "Morena", "Hoţul de inimi/ Ladron de corazones", "Trupul dorit/ El cuerpo del deseo" şi "Umbrele trecutului/ Pecados ajenos".

Ultimul ei proiect de televiziune a fost serialul "Demente Criminal", lansat pe micile ecrane în 2014.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici