Actriţa Reese Witherspoon va lansa o carte cu dezvăluiri despre viaţa ei

Actriţa Reese Witherspoon, cunoscută pentru rolul din "Sweet Home Alabama" şi-a lansat propria colecţie de îmbrăcăminte în 2014, iar acum îşi va lansa şi o carte de lifestyle, ce va fi editată de Touchstone, potrivit Associated Press.

244 afișări
Imaginea articolului Actriţa Reese Witherspoon va lansa o carte cu dezvăluiri despre viaţa ei

Actriţa Reese Witherspoon va lansa o carte cu dezvăluiri despre viaţa ei

Într-o declaraţie, Reese a admis posibilitatea de a scrie o carte drept o "oportunitate unică". Cartea, care nu are încă un titlu stabilit, se va lansa în 2018 şi va cuprinde fotografii şi povestiri amuzante din copilăria ei în Tennessee şi va fi scrisă sub formă de eseuri personale şi povestiri despre Sudul american în "stilul inconfundabil, cu graţia şi farmecul din viaţa zonei", spune Witherspoon.

Actriţa va înfiinţa şi un club de carte pentru a vorbi cu fanii de pe Instagram, va da sfaturi şi va scrie scurte impresii despre cărţile pe care le citeşte.

Reese Witherspoon s-a remarcat în filme cu succes de public, precum "Tentaţia seducţiei", "American Psycho", "Ce-nseamnă să fii onest", "Bâlciul deşertăciunilor" şi peliculele din franciza "Blonda de la drept". Actriţa americană a câştigat un premiu Oscar pentru interpretarea lui June Carter-Cash în "Walk The Line", filmul biografic dedicat cântăreţului de country Johnny Cash, din 2005, şi în ultimii ani a preferat să joace în comedii şi pelicule romantice, precum "De Crăciun nu stăm acasă!", "Apă pentru elefanţi" şi "Să fie război/ This Means War".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici