Actriţa Susan Sarandon a devenit bunică

Actriţa americană Susan Sarandon, în vârstă de 67 de ani, a devenit pentru prima dată bunică, după ce fiica ei, Eva Amurri Martino, a născut weekendul trecut o fetiţă, informează contactmusic.com.

370 afișări
Imaginea articolului Actriţa Susan Sarandon a devenit bunică

Actriţa Susan Sarandon a devenit bunică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bebeluşul s-a născut sâmbătă şi a primit numele Marlowe Mae Martino. Acesta este primul copil al cuplului format din Eva Amurri Martino şi soţul ei, jurnalistul sportiv Kyle Martino.

"Tinerii părinţi sunt încântaţi şi se bucură de venirea pe lume a noului membru al familiei lor", a declarat pentru revista People agentul de presă al actriţei americane.

Eva Amurri Martino, născută pe 15 martie 1985, şi Kyle Martino s-au căsătorit în 2011.

Eva este fiica cea mare a actriţei Susan Sarandon şi provine din relaţia acesteia cu cineastul italian Franco Amurri. Susan Sarandon, care a fost căsătorită cu fostul ei coleg de liceu Chris Sarandon în perioada 1967-1979, mai are doi fii - Jack Henry, născut pe 15 mai 1989, şi Miles Guthrie, născut pe 4 mai 1992 - din relaţia ei cu actorul Tim Robbins, cu care a format un cuplu între anii 1988 şi 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici