Actriţa Tori Spelling, spitalizată din cauza unei migrene severe

Actriţa americană Tori Spelling a fost internată la o clinică din Los Angeles, duminică, din cauza unei migrene severe.

226 afișări
Imaginea articolului Actriţa Tori Spelling, spitalizată din cauza unei migrene severe

Tori Spelling (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tori Spelling, care a născut-o pe Hattie, cel de-al treilea copil al ei, la începutul lunii octombrie, a postat sâmbătă un mesaj pe Twitter în care le-a spus fanilor că suferă din cauza unei migrene severe, informează contactmusic.com.

"A mai avut cineva astfel de migrene îngrozitoare imediat după ce a născut? E vina hormonilor? Am o astfel de migrenă de o săptămână. Nimic nu m-a ajutat să scap de ea", a spus actriţa.

Duminică, soţul actriţei americane, Dean McDermott, îngrijorat de starea soţiei sale a luat decizia de a o interna pe aceasta la Tarzana Medical Center din California.

Tori Spelling, în vârstă de 37 de ani, şi Dean McDermott, în vârstă de 44 de ani, s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte ca tatăl actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling, să moară.

În afară de Hattie Margaret, născută pe 10 octombrie 2011, cei doi au împreună o fetiţă, Stella Doreen, născută în mai 2008, şi un băieţel, Liam Aaron, care s-a născut în martie 2007. De asemenea, Dean McDermot are un fiu, Jack, în vârstă de 12 ani, şi o fiică adoptată, în vârstă de cinci ani, din prima căsătorie.

Tori Spelling a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills". În 2008, ea a anunţat că a semnat pentru a juca într-un spin off inspirat din serialul "Beverly Hills, 90210".

În prezent, cuplul apare în reality show-ul "Tori & Dean: sTORIbook Weddings", difuzat pe site-ul Oxygen.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici