Actriţa Zoe Saldana a dezvăluit numele gemenilor săi

Actriţa americană Zoe Saldana, care a născut gemeni în urmă cu aproximativ o lună, a dezvăluit, vineri, că aceştia au primit numele Cy şi Bowie.

138 afișări
Imaginea articolului Actriţa Zoe Saldana a dezvăluit numele gemenilor săi

Actriţa Zoe Saldana a dezvăluit numele gemenilor săi (Imagine: Instagram)

Zoe Saldana a publicat pe contul său de pe platforma online Instagram o fotografie cu două biberoane şi doi ursuleţi de pluş, unul albastru şi unul galben, alături de mesajul "băieţii noştri Cy şi Bowie sunt în sfârşit aici". "Marco Perego şi cu mine dorim să vă mulţumim pentru dorinţele frumoase şi pentru răbdare", a mai spus Zoe Saldana, informează contactmusic.com.

Saldana, în vârstă de 36 de ani, care s-a căsătorit în secret la Londra, în 2013, cu artistul italian Marco Perego, a născut gemeni în urmă cu mai multe săptămâni, unele surse vorbind despre 27 noiembrie, altele despre 8 decembrie ca dată a naşterii copiilor.

Actriţa, care a jucat recent în pelicula "Gardienii Galaxiei/ Guardians of the Galaxy" a dezvăluit în luna iulie că este însărcinată, dar vestea că urma să aibă gemeni a fost făcută publică de prietena sa Britney Spears.

Zoe Saldana s-a remarcat în ultimii ani în filme precum "Fură şi fugi", "Columbiana", "Blood Ties" şi va juca rolul principal în filmul biografic "Nina", despre viaţa şi cariera celebrei cântăreţe Nina Simone. De asemenea, actriţa americană, în vârstă de 36 de ani, va juca în cele trei continuări ale filmului "Avatar", regizate de James Cameron, care a realizat lungmetrajul original din 2009.

"Avatar 2", primul film din noua trilogie, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în decembrie 2016. Următoarele filme din această serie vor fi lansate în 2017 şi în 2018.

Fost jucător de fotbal înainte ca o accidentare să îi încheie cariera, Marco Perego a devenit pictor, s-a mutat în Statele Unite ale Americii şi a spălat vase pentru a putea să trăiască, până când cariera lui artistică a cunoscut o ascensiune spectaculoasă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici