Actriţa Zooey Deschanel divorţează

Viaţa actriţei Zooey Deschanel, a cărei carieră a urmat o traiectorie ascendentă în ultimii ani, trece printr-o perioadă mai puţin fastă, întrucât artista americană a depus în instanţă actele prin care a solicitat divorţul de soţul ei, rockerul Ben Gibbard.

474 afișări
Imaginea articolului Actriţa Zooey Deschanel divorţează

Zooey Deschanel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa în vârstă de 31 de ani a cerut în mod oficial divorţul pe 27 decembrie, anul trecut. Soţul ei este Ben Gibbard, în vârstă de 35 de ani, solistul trupei Death Cab for Cutie.

Potrivit documentelor depuse în instanţă, separarea celor doi artişti s-a produs pe 31 octombrie 2011 - de Halloween -, iar actriţa a invocat motivul diferenţelor ireconciliabile, informează people.com.

În noiembrie, agentul de presă al actriţei a confirmat informaţia potrivit căreia cuplul s-a despărţit.

Într-un interviu ulterior, acordat revistei People, Zooey Deschanel a refuzat să vorbească despre motivele care au cauzat această despărţire şi a spus: "Am rămas prieteni. Totul este bine".

Actriţă, cântăreaţă şi scriitoare, Zooey Deschanel a debutat pe micile ecrane, cu un rol în serialul animat "Familia Simpson" şi s-a remarcat ulterior în câteva lungmetraje apreciate de public şi de critici, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani/ Free To Launch", "Asasinarea lui Jesse James de către laşul Robert Ford", "Podul către Terabithia", "Yes Man - Un cuvânt poate schimba totul" şi "500 de zile cu Summer". Actriţa americană s-a remarcat şi în serialul TV "New Girl", cu un rol pentru care a fost nominalizată la ediţia din acest an a Globurilor de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici