ACUZAŢII grave la adresa lui Jim Carrey. Cathriona White, fosta iubită a actorului, a lăsat o scrisoare cutremurătoare înainte să se sinucidă: "Prin tine am cunoscut cocaina, prostituatele şi herpesul"

Actorul Jim Carrey va fi judecat în aprilie pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, care s-ar fi sinucis cu o supradoză, după ce starul hollywoodian i-ar fi furnizat acesteia medicamentele, informează ONE.

7310 afișări
Imaginea articolului ACUZAŢII grave la adresa lui Jim Carrey. Cathriona White, fosta iubită a actorului, a lăsat o scrisoare cutremurătoare înainte să se sinucidă: "Prin tine am cunoscut cocaina, prostituatele şi herpesul"

Acuzaţii grave la adresa actorului Jim Carrey. Fosta iubită a lăsat o scrisoare cutremurătoare înainte să se sinucidă: "Prin tine am cunoscut cocaina, prostituatele şi herpesul"

Daily Mail scrie că mesajul a fost scris de Cathriona pe iPad, pe 8 aprilie 2013, cu doi ani înainte ca ea să se sinucidă, fiind găsită de avocatul care îi reprezintă pe fostul soţ al acesteia şi pe mama artistei, în procesul în care Jim Carrey urmează să fie judecat pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite.

'Iubeam viaţa, eram încrezătoare, mă simţeam bine în pielea mea şi eram mândră de deciziile pe care le luam. Te-am cunoscut pe tine şi tu mi-au făcut cunoştinţă cu cocaina, prostituatele, abuzul psihic şi boala. Ai făcut lucruri bune pentru mine, dar m-ai distrus ca om, Jim', sunt câteva dintre cuvintele din scrisoare.

Citeşte continuarea pe ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici