Adele a dezvăluit că i-a crescut barbă în timpul sarcinii: "Am avut barbă şi sunt mândră de asta"

Faimoasa cântăreaţă britanică le-a mărturisit fanilor, în timpul unui concert din Glasgow că, în timp ce era însărcinată cu fiul ei, Angelo, i-a crescut barbă din cauza hormonilor, scrie contactmusic.com.

1848 afișări
Imaginea articolului Adele a dezvăluit că i-a crescut barbă în timpul sarcinii: "Am avut barbă şi sunt mândră de asta"

Adele a dezvăluit că i-a crescut barbă în timpul sarcinii: "Am avut barbă şi sunt mândră de asta"

Acest simptom este unul mai răspândit decât s-ar crede, întâmpinat de multe femei în timpul sarcinii. Actriţa Drew Barrymore a declarat în 2013 că, în timp ce era însărcinată cu cel de-al doilea copil, i-a crescut un "barbişon de toată frumuseţea".

În timpul concertului din Glasgow, între două melodii, Adele le-a povestit fanilor, amuzată, de transformarea prin care a trecut.

"În timp ce eram însărcinată, aveam atât de mult testosteron în mine, încât am reuşit să cresc o barbă. Am tuns-o aseară. Vă spun adevărul, nu este o glumă. Chiar am avut barbă şi sunt mândră de asta. Am numit-o Larry", a declarat artista, spre uimirea fanilor.

Acest lucru nu este unul anormal, dar se întâmplă din cauza nivelurilor ridicate de estrogen, nu testosteron, aşa cum a crezut Adele.

Artista a făcut declaraţia surprinzătoare în urma unei discuţii despre părul facial al partenerului ei, Simon Konecki.

"Există multe bărbi frumoase pe aici. Soţul meu are o barbă frumoasă pe care o mai tunde uneori când e vară. Mă enervează lucrul ăsta, dar am şi eu o barbă, aşa că înţeleg că este prea cald în acel sezon", a adăugat cântăreaţa.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, bătând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.

Adele, care a câştigat şase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat "21", a doborât recordul de debut în privinţa vânzărilor săptămânale de discuri în Statele Unite, atunci când a revenit în industria muzicală, după patru ani de absenţă, cu un nou album de studio - "25".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici