Conduce un imperiu de un miliard de dolari fără să aibă măcar un birou

Matt Mullenweg este creatorul WordPress şi CEO al Automattic, o companie ce oferă numeroase servicii utilizatorilor de WordPress.

10700 afișări
Imaginea articolului Conduce un imperiu de un miliard de dolari fără să aibă măcar un birou

Conduce un imperiu de un miliard de dolari fără să aibă măcar un birou (Imagine: themarketingguy.net)

Automattic este o compania cu 400 de angajaţi şi operaţiuni în 43 de ţări; cu toate acestea, majoritatea celor care lucrează o fac de acasă, nefiind necesară prezenţa lor fizică într-un birou. Compania lui Mullenweg a fost recent evaluată la 1 miliard de euro, scrie Business Magazin.
 
"Unul dintre lucrurile pe care le caut atunci când angajez un om este tehnica în scris; mi se pare că modul în care compui un text arată foarte multe despre gândirea ta", explică tânărul antreprenor.
 
Sistemul WordPress stă la baza a aproximativ 25% din toate site-urile existente pe internet - dar această performanţă incredibillă nu pare a fi suficientă pentru Mullenweg.
 
Citeşte continuarea pe Business Magazin.
 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici