Transformare spectaculoasă: Cum i-a schimbat sportul viaţa unei tinere pe care colegii o strigau "Miss Piggy" - GALERIE FOTO

Ajunsese la 100 de kg, colegii îi spuneau "Miss Piggy" (personajul din Păpuşile Muppets) sau, mai rău, "scroafă grasă" şi avea nevoie de 10 minute pentru a se încălţa, din cauza durerilor insuportabile din capul pieptului.

1822 afișări
Imaginea articolului Transformare spectaculoasă: Cum i-a schimbat sportul viaţa unei tinere pe care colegii o strigau "Miss Piggy" - GALERIE FOTO

Transformare spectaculoasă: O tânără jignită de colegii de şcoală s-a apucat de sport, iar asta i-a schimbat radical viaţa - FOTO

GALERIE FOTO

În timpul facultăţii, Katie Milner (22 de ani) mânca numai fast food, multă ciocolată şi până la 5 pungi de chipsuri pe zi, moment în care a decis să-şi schimbe radical stilul de viaţă, scrie Pro Sport.

Şi-a făcut abonament la sală şi acum, trei ani mai târziu, aleargă minim 15 km pe zi şi e mai uşoară cu aproximativ 35 de kilograme.

"Nu îmi venea să cred cum arătam. Eram imensă şi am decis că e destul! Mi se spunea "scroafă grasă" sau "Miss Piggy", ceea ce era extrem de greu de suportat.

Când am văzut o fotografie cu mine în care eram cu adevărat mare am ştiut că trebuie să fac ceva. Nu aveam încredere în mine şi uram modul în care arătam.

La 17 ani încercam tot felul de diete tâmpite, care erau periculoase pentru sănătate. Acum sunt în formă, mult mai sănătoasă şi nu mai am nici probleme cu astmul.

Pot să alerg 15 km, gleznele mele au revenit la dimeniuni normale şi nu mai am dureri de piept sau de stomac.

Citeşte continuarea pe Pro Sport..

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici