Adele a lansat primul single, intitulat "Hello", care face parte din noul său album - VIDEO

Primul single, "Hello" de pe noul album al cântăreţei Adele, al cărui titlu - "25" - a fost lansat vineri, al[turi de un videoclip.

1692 afișări
Imaginea articolului Adele a lansat primul single, intitulat "Hello", care face parte din noul său album - VIDEO

Primul single de pe noul album al cântăreţei Adele va fi lansat vineri (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Noul single se intitulează "Hello", iar videoclipul său, filmat în regiuni rurale din jurul oraşului Montreal, a fost regizat de cineastul canadian Xavier Dolan, autorul unor filme apreciate şi premiate la festivaluri de prestigiu, precum "Am omorât-o pe mama/ J'ai tué ma mère", "Iubiri imaginare/ Les amours imaginaires", "Laurence până la capăt/ Laurence Anyways", "Tom la fermă/ Tom à la ferme" şi "Mami/ Mommy", informează Reuters.

Albumul "25" al cântăreţei Adele va include 11 piese şi va fi lansat pe 20 noiembrie.

Cel mai recent album al cântăreţei Adele, intitulat "21", lansat în 2011, s-a vândut în peste 30 de milioane de copii pe plan mondial.

După succesul fenomenal obţinut cu albumul "21", singura piesă nouă lansată de Adele a fost "Skyfall", tema muzicală a celui mai recent film din seria "James Bond". Acest cântec a fost recompensat cu un Glob de Aur şi cu premiul Oscar în 2013.

În ultimii ani, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cântăreţei Adele a avut loc tot în 2011, cu ocazia lansării albumului "21", deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce a suferit o intervenţie pe coardele vocale.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali.

Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici