Adele a terminat înregistrarea celui de-al treilea album din carieră

Cântăreaţa britanică Adele a încheiat înregistrarea celui de-al treilea album de studio, la trei ani după discul de mare succes "21", şi plănuieşte o lansare-surpriză.

202 afișări
Imaginea articolului Adele a terminat înregistrarea celui de-al treilea album din carieră

Adele (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

"Albumul a fost compus, înregistrat, iar acum este gata. Teoretic, ar putea fi lansat mâine, dacă (Adele, n.r.) ar dori acest lucru", a precizat o sursă pentru ziarul Daily Star Sunday, informează contactmusic.com.

Potrivit unor surse, Adele şi casa ei de discuri intenţionează să lanseze noul album într-un mod discret şi fără o "campanie publicitară", aşa cum Beyonce a lansat anul trecut cel mai recent disc al său, care îi poartă numele.

"Planul este o lansare internaţională pe iTunes, ca o mare surpriză, fără promovare prealabilă sau campanie publicitară. Tactica de şoc a funcţionat grozav pentru Beyonce şi toată lumea crede că noul album al lui Adele este atât de aşteptat, încât nu are nevoie de o campanie de promovare îndelungată", a declarat o sursă.

După lansarea albumului "21", în 2011, vândut în 30 de milioane de exemplare în toată lumea, Adele a făcut o pauză în carieră, pentru a se ocupa de creşterea băieţelului său, Angelo, pe care îl are cu partenerul ei, omul de afaceri Simon Konecki.

Cel mai recent turneu al cântăreţei Adele a avut loc în acelaşi an, cu ocazia lansării albumului "21", deşi artista a fost constrânsă să anuleze o serie de concerte, după ce suferit o intervenţie pe coardele vocale.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21". Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici