Adele ar putea juca într-un film alături de David Beckham şi Elton John

Cântăreaţa Adele a primit propunerea de a interpreta un personaj negativ în filmul de spionaj "The Secret Service", în care ar putea juca alte două vedete britanice, fotbalistul David Beckham şi cântăreţul Elton John.

218 afișări
Imaginea articolului Adele ar putea juca într-un film alături de David Beckham şi Elton John

Adele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artista britanică, în vârstă de 25 de ani, care a înregistrat tema muzicală de pe coloana sonoră a celui mai recent film din seria "James Bond", intitulat "007: Coordonata Skyfall", ar urma să aibă o apariţie specială în acest film de spionaj, regizat de Matthew Vaughn, informează contactmusic.com.

O sursă a declarat pentru tabloidul The Sun: "Adele este exact ceea ce căuta Matthew. El îşi doreşte ca cele mai importante nume din diverse domenii să joace în filmul său, pentru a-l promova şi să îl transforme astfel într-o franciză care generează mulţi bani".

"Nu există cineva mai mare decât Adele în muzica actuală, iar acesta este motivul pentru care el a dorit-o în filmul său. Ea va fi o prezenţă valoroasă pe marele ecran", a declarat aceeaşi sursă.

Purtătorul de cuvânt al cântăreţei britanice nu a dorit să comenteze aceste informaţii.

Filmul "The Secret Service", inspirat din volumul de benzi desenate omonim scris de Mark Millar şi Dave Gibbons, îi are în rolurile principale pe Colin Firth şi Michael Caine, doi super-agenţi care luptă împotriva unei bande de răufăcători condusă de Samuel L. Jackson.

Matthew Vaughn a regizat în trecut o altă peliculă adaptată pe baza unui volum de benzi desenate de Mark Millar, "Kick-Ass", dar şi un film din franciza "X-Men", intitulat "X-Men: Cei dintâi/ X-Men: First Class".

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Până în prezent, ea a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21".

Adele, a cărei siluetă este departe de a fi una standard în showbiz, are o voce excepţională. Artista nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici