Adele, îmbrăcată în ie românească, într-un pictorial pentru revista Vogue - FOTO

Cântăreaţa britanică Adele poartă, într-un pictorial realizat pentru ediţia americană a revistei Vogue, o bluză inspirată de o ie românească, din colecţia de primăvară-vară 2012 a lui Tom Ford.

4392 afișări
Imaginea articolului Adele, îmbrăcată în ie românească, într-un pictorial pentru revista Vogue - FOTO

Adele, îmbrăcată în ie românească, într-un pictorial pentru revista Vogue (Imagine: Vogue)

După ce a fost marea câştigătoare a ediţiei din acest an a premiilor Grammy, unde a obţinut şase trofee, Adele a acordat un interviu pentru numărul din luna martie al revistei Vogue SUA.

În pictorialul care însoţeşte interviul, Adele poartă mai multe ţinute, printre care şi bluza creată de Tom Ford şi inspirată de o ie românească, potrivit site-ului publicaţiei.

Potrivit site-ului lui Tom Ford, bluza îmbrăcată de Adele pentru pictorialul din Vogue face parte din colecţia de primăvară-vară 2012. Această colecţie cuprinde mai multe bluze create de Tom Ford şi care au ca sursă de inspiraţie ii româneşti.

Pe de altă parte, în interviul acordat Vogue, Adele spune că vrea să ia o pauză de cinci ani în carieră, deoarece vrea să îşi dedice timpul relaţiei sale şi să se căsătorească. Adele consideră că este important să îşi dedice timpul relaţiei sale cu Simon Konecki, întrucât până în prezent a dat prioritate profesiei, fapt care a făcut-o însă nefericită.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de critici. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. Până în prezent, Adele a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21". Cu o siluetă care este departe de a fi una standard în showbiz, Adele, o cântăreaţă cu o voce excepţională, nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste, în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Adele, câştigătoare a opt premii Grammy, al cărei album "21" s-a bucurat de un succes uriaş în 2011, a fost nevoită să îşi anuleze turneul nord-american în toamna anului trecut, după ce a suferit o operaţie la corzile vocale. Cântăreaţa britanică a revenit pe scenă duminică, la gala Grammy, cu un recital care a fost îndelung ovaţionat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici