Adele spune că "a plâns în hohote" după ce problemele de sunet i-au distrus melodia, la gala Grammy - VIDEO

Cântăreaţa britanică Adele a mărturisit, joi, în emisiunea TV a lui Ellen DeGeneres, că "a plâns în hohote" după ce momentul său muzical din cadrul galei Grammy 2016, desfăşurată pe 15 februarie, la Los Angeles, a fost distrus din cauza unor probleme de sunet, informează contactmusic.com.

1116 afișări
Imaginea articolului Adele spune că "a plâns în hohote" după ce problemele de sunet i-au distrus melodia, la gala Grammy - VIDEO

Adele spune că "a plâns în hohote" după ce problemele de sunet i-au distrus melodia, la gala Grammy - VIDEO (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

După ce problemele tehnice au distrus unul dintre cele mai aşteptate momente muzicale ale galei Grammy 2016, în care Adele a interpretat melodia "All I Ask", cântăreaţa a dezvăluit că "a plâns în hohote o zi întreagă".

Într-un interviu acordat în emisiunea "The Ellen DeGeneres Show", Adele a spus că sunetele ciudate care au putut fi auzite în timpul interpretării sale au fost cauzate de probleme tehnice, care nu au putut fi rezolvate pe loc.

"În timpul autoreglajului şi pauzei publicitare, microfoanele au căzut pe coardele pianului, asta a fost de fapt ceea ce s-a auzit ca zgomote de chitară - unii oameni au crezut că era Justin Bieber repetând, dar nu a fost el", a declarat Adele. "Mi-a cam fost distrus întregul momentul", a mai spus Adele.

Artista a explicat că şi-a dat seama imediat că era ceva în neregulă, dar că nu a putut face nimic în această privinţă.

"Ştiam unde se află microfonul şi am vrut să mă întorc şi să-l ridic de acolo, dar am îngheţat", a povestit Adele. "Dar am simţit că totul a decurs bine... Sunt tot timpul uşor alarmată oricum", a adăugat artista. Publicul şi-a exprimat neîncrederea, dar aceasta a declarat cu modestie: "E vina mea, sunt emoţiile. Când falsez, este din cauza emoţiilor".

După închierea momentului său muzical, Adele a declarat că s-a simţit "extrem de ruşinată" şi că nu a făcut nimic pentru a scăpa de tracul de dinaintea spectacolelor, pe care încă îl simte, deşi a fost declarată cel mai de succes artist din lume, anul trecut. Recent, Adele a fost desemnată şi muzicianul cu cele mai mari încasări la nivel global, odată cu lansarea celui de-al treilea album al său, intitulat "25".

"Am plâns în hohote toată ziua (marţi, n.r.)", a spus aceasta. "De fapt, aş fi plâns şi dacă spectacolul ieşea foarte bine... Am izbucnit în hohote şi ieri (miercuri, n.r.), dar este în regulă, sunt bine", a mai spus artista.

Adele, care a câştigat şase premii Grammy cu albumul ei din 2011, intitulat "21", a doborât recordul de debut în privinţa vânzărilor săptămânale de discuri în Statele Unite, atunci când a revenit în industria muzicală, după patru ani de absenţă, cu un nou album de studio - "25".

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este cântăreaţă şi compozitoare. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de criticii muzicali. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards, iar în 2012 a câştigat şase premii Grammy. Înzestrată cu o voce excepţională, artista nu s-a ferit să exprime deziluziile sale în dragoste în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep". Cel de-al treilea album al cântăreţei, intitulat "25", a fost lansat pe 20 noiembrie 2015, bătând toate recordurile, atât pe piaţa din Marea Britanie, cât şi în SUA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici