Adelina Chivu vrea să ceară provocarea naşterii

Deoarece acuză dureri foarte mari cu doar o săptămână înainte de termen, soţia lui Chivu se gândeşte serios să ceară provocarea naşterii, informează Cancan.

52 afișări
Imaginea articolului Adelina Chivu vrea să ceară provocarea naşterii

Adelina Chivu vrea să ceară provocarea naşterii

Mişcările energice ale fetiţei nu-i mai dau voie să se odihnească şi loviturile îi provoacă dureri incredibile. În ultimul timp, Adelina s-a mişcat din ce în ce mai greoi pentru ca, în final, să rămână aproape imobilizata la pat.

Află mai multe despre ultimele zile de sarcină ale Adelinei Chivu pe www.cancan.ro

Citeşte şi:

Cristian Chivu şi Adelina Elisei s-au căsătorit religios

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici