Adi Cristescu este noul clăpar al trupei Voltaj, înlocuindu-l pe Bobby Stoica

Adi Cristescu este noul clăpar al trupei Voltaj, înlocuindu-l pe Bobby Stoica, după decizia acestuia din urmă de părăsi formaţia pentru a se dedica unor noi provocări profesionale, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Cat Music.

1074 afișări
Imaginea articolului Adi Cristescu este noul clăpar al trupei Voltaj, înlocuindu-l pe Bobby Stoica

Adi Cristescu este noul clăpar al trupei Voltaj, înlocuindu-l pe Bobby Stoica

"Producător şi compozitor respectat, cu mulţi ani de carieră în spate, Adi Cristescu se alătură în această lună uneia dintre cele mai de succes trupe româneşti, Voltaj. Adi îl va înlocui la clape pe Bobby Stoica, după decizia recentă a acestuia de a părăsi trupa pentru a se dedica unor noi provocări profesionale", se spune în comunicatul Cat Music.

Potrivit sursei citate, Adi Cristescu şi-a început cariera foarte devreme. La trei ani şi jumătate lua primele lecţii de pian, compunând prima melodie în şcoala primară. După ce a absolvit Liceul "Dinu Lipatti", Adi a continuat educaţia muzicală la Conservator, la secţia de Compoziţie Jazz. În paralel, s-a îndreptat spre lumea filmului, compunând muzică pentru scurt şi lungmetraje.

Nici activitatea scenică nu i-a fost străină, fiind obişnuit cu luminile reflectoarelor şi cu energia concertelor live în cadrul diverselor proiecte de jazz în care a fost implicat de-a lungul vremii. A cântat cu Ada Milea timp de mulţi ani, cu Alina Manole şi alţi interpreţi cunoscuţi. În prezent, Adi Cristescu are un studio de înregistrări, Maxima, unde produce şi compune pentru proiecte diverse din lumea muzicii, a filmului şi a publicităţii.

Despre Voltaj, Adi Cristescu spune că este probabil cea mai mare provocare din viaţa sa de artist. "Îi cunosc pe băieţi de mult timp, le ştiu traseul profesional şi îi admir pe plan profesional pentru talentul lor de compozitori, chiar ştiu să facă muzică. Pe plan personal îi admir pentru sinergiile dintre ei, faptul că sunt ca o familie, se completează reciproc extraordinar. Sunt sigur că mă pot integra în echipă şi că pot să îi ajut să dezvoltăm lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, aşa cum sunt obişnuiţi fanii Voltaj", spune Adi Cristescu.

Cei cinci membri ai trupei Voltaj - Călin, Gabi, Prunus, Adi şi Oliver - se pregătesc intens în aceste zile de concertele acestui sfârşit de an şi de noul single care va fi lansat în luna ianuarie.

"Voltaj este şi a fost dintotdeauna un proiect unic în peisajul muzicii româneşti. De când i-am cunoscut pe băieţi, mi-am dat seama că nu pot fi în niciun fel deturnaţi de la scopul lor principal: acela de a fi cea mai bună trupă românească. Au reuşit să se impună prin muncă, pasiune şi unitate. În această trupă nu există un singur compozitor, producător sau muzician, fiecare dintre ei are un aport egal în crearea unei piese, de la compoziţia piesei şi a versurilor la producţia finală. Mă bucur că Adi este un muzician prin excelenţă, cu experienţă în producţie, compoziţie şi concerte live, sunt sigur că va completa cu succes trupa Voltaj", a declarat Dan Popi, directorul casei de discuri Cat Music.

Până la momentul difuzării acestei ştiri, Bobby Stoica nu a răspuns la întrebările adresate de agenţia MEDIAFAX privind decizia sa de a părăsi trupa Voltaj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici