Adolescentul din "Doi bărbaţi şi jumătate" s-a hotărât privind continuarea filmărilor pentru serial

Actorul Angus T. Jones, adolescentul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", care le-a cerut telespectatorilor din lumea întreagă să nu mai urmărească acest show TV, va continua filmările până la încheierea actualului sezon, al 10-lea, alături de Jon Cryer şi de Ashton Kutcher.

978 afișări
Imaginea articolului Adolescentul din "Doi bărbaţi şi jumătate" s-a hotărât privind continuarea filmărilor pentru serial

Angus T. Jones (Imagine: Hepta)

O sursă a declarat pentru Access Hollywood că Angus T. Jones, în vârstă de 19 ani, doreşte să îşi respecte obligaţiile contractuale pentru actualul sezon al serialului.

Nu se ştie deocamdată dacă Angus T. Jones va juca şi în cel de-al 11-lea sezon al show-ului. Potrivit aceloraşi surse, atunci când a semnat actualul contract, tânărul actor şi-a amânat studiile liceale, însă el şi-a dorit dintotdeauna să meargă la şcoală.

Marţi, Angus, care a interpretat personajul Jake Harper - fiul personajului Alan, jucat de Jon Cryer -, a postat pe YouTube un mesaj video în care le-a cerut telespectatorilor din lumea întreagă să nu mai urmărească acest show TV, pentru că "le umple mintea cu mizerii".

Într-o înregistrare video postată pe site-ul YouTube, realizată pentru Biserica Creştină a Bunei Vestiri (Forerunner Christian Church) din California, Angus T. Jones spune că sesiunile de studiere a Bibliei la care a participat recent l-au făcut să se simtă inconfortabil în legătură cu umorul deocheat din "Doi bărbaţi şi jumătate", un element care a contribuit din plin la succesul acestui show, unul dintre serialele de comedie cu cea mai mare audienţă din istoria televiziunii americane.

"Dacă am făcut vreun rău în trecut, nu vreau să-l mai fac. Nu vreau să contribui la planul duşmanului. Nu poţi să fii o persoană care crede cu adevărat în Dumnezeu şi să joci în acelaşi timp într-un serial precum acela. Nu mă simt deloc bine când mă gândesc la lucrurile pe care le învăţ acum, la ceea ce spune Biblia şi la faptul că am jucat în acel serial de televiziune", a adăugat actorul.

Într-un alt mesaj, dat publicităţii miercuri, actorul american şi-a cerut scuze faţă de colegii şi de producătorii show-ului.

"Am fost subiectul multor discuţii, speculaţii şi comentarii în ultimele 24 de ore. Deşi nu pot să vorbesc despre tot ceea ce s-a spus, nici să afirm că vorbele mele au fost extrase din context şi prost înţelese, există totuşi un lucru pe care vreau să îl clarific. Fără niciun fel de restricţii, sunt recunoscător şi am cea mai mare stimă şi respect pentru toţi oamenii minunaţi din echipa serialului «Doi bărbaţi şi jumătate» cu care am lucrat de-a lungul ultimilor 10 ani şi care au devenit un fel de extensie a familiei mele", a spus Angus T. Jones.

Declaraţiile tânărului actor american ar putea genera noi probleme pentru serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", care a fost "revitalizat" în 2011, după concedierea actorului Charlie Sheen, starul show-ului, din cauza numeroaselor scandaluri din viaţa lui personală şi a unei dispute publice virulente cu producătorii serialului.

Personajul interpretat de Charlie Sheen, afemeiatul Charlie Harper, a fost "ucis" în acest serial, iar în locul său a fost introdus un alt personaj, un miliardar care a făcut avere din afaceri online, interpretat de Ashton Kutcher.

Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", ajuns la cel de-al 10-lea sezon, este urmărit de aproximativ 14 milioane de americani în fiecare săptămână şi este difuzat în peste 20 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici