Adrian Ţuţu, despre "Românii au talent": Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă - FOTO, VIDEO

Adrian Ţuţu, marele câştigător al finalei "Românii au talent", a declarat pentru Pro TV că participarea la această emisiune este cel mai frumos lucru care i s-a întâmplat în viaţă, precizând că nu şi-a făcut planuri legate de premiul de 120.000 de euro, întrucât nu se aştepta să câştige competiţia.

443 afișări
Imaginea articolului Adrian Ţuţu, despre "Românii au talent": Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă - FOTO, VIDEO

Adrian Ţuţu, despre "Românii au talent": Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă

"Nu m-am gândit niciodată să ajung chiar atât de sus. Întotdeauna am avut încredere în mine şi am sperat la mai bine, dar niciodată nu am crezut că o să ajung aşa sus, pentru că toţi am avut talent", a declarat Adrian Ţuţu după câştigarea finalei "Românii au talent", într-un interviu postat marţi pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

Adrian Ţuţu le-a mulţumit tuturor celor care l-au votat şi au fost alături de el.

"Acum sincer simt că mi se înmoaie picioarele. Este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în toată viaţa. Am venit aici ca să îi reprezint pe cei care sunt ca mine, să reprezint România şi să dau un sfat tuturor celor care sunt pregătiţi să mă înţeleagă", a mai spus Adrian Ţuţu.

Orfan de la vârstă de cinci ani, Adrian Ţuţu crede că a avut şansa să câştige marea finală a show-ului "Românii au talent" şi datorită părinţilor lui, pe care i-a simţit alături de el pe parcursul competiţiei.

"Probabil dacă nu erau părinţii mei lângă mine, nu reuşeam să scriu toate versurile astea. Eu în general lucram cam două zile la o melodie, dar toate melodiile din semifinală şi până în finală le-am compus în maxim jumătate de oră, ceea ce nu mi s-a întâmplat niciodată până acum şi chiar i-am simţit alături în toate momentele. Au fost alături de mine", a spus Adrian Ţuţu.

Totodată, Adrian Ţuţu crede că telespectatorii care l-au votat au apreciat ceea ce face şi "sfatul" lui bun. "M-au apreciat pentru ceea ce fac. Eu am încercat să fac ceva diferit şi aşa voi merge şi înainte", a mai spus cântăreţul de hip-hop.

Întrebat ce o să facă după ce a câştigat premiul în valoare de 120.000 de euro, Adrian Ţuţu a spus că nu s-a gândit că o să câştige şi că este "complet uimit".

"Cu banii pe care i-am câştigat deocamdată nu mi-am făcut niciun plan, pentru că nu am fost pregătit pentru asta. Chiar nu m-am aşteptat fiindcă i-am văzut pe toţi şi toţi sunt foarte buni. Am stat aici şi ne-am împrietenit. Cred că toţi dintre noi am arătat că noi românii chiar avem talent", a mai spus Adrian Ţuţu.

Adrian Ţuţu, în vârstă de 19 ani, este marele câştigător al finalei "Românii au talent", care a fost difuzată luni seară în direct la Pro TV, el câştigând şi marele premiu de 120.000 de euro, după ce a încântat juriul şi publicul cu un cântec hip-hop despre români.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-au situat Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu, care au impresionat din nou publicul, telespectatorii şi juriul cu vocile lor deosebite.

Adrian Ţuţu a venit la preselecţia "Românii au talent" deoarece pe scenă se simte mai aproape de părinţii săi. Este orfan de la o vârstă fragedă. Şi-a pierdut ambii părinţi când nu împlinise 5 ani. O vreme a rămas în grija bunicii iar apoi s-a hotărât să ia viaţa în piept şi s-a mutat singur în apartamentul lăsat de părinţii lui. Adrian Ţuţu a trebuit să renunţe la şcoală şi munceşte în diverse locuri pentru a putea să se întreţină singur. A muncit pe şantier, însă nicio clipă nu a renunţat la pasiunea lui: muzica. El crede că pasiunea pentru cântat a moştenit-o şi şi-a descoperit-o la 14 ani când a compus o piesă pentru părinţii lui.

Dacă la preselecţii Adrian Ţuţu s-a prezentat cu un imn al emisiunii şi al românilor talentaţi, în semifinală, s-a reinventat şi le-a transmis gândurile lui bune tuturor prin mesajul: "Iubiţi-vă părinţii!".

În finală, Adrian Ţuţu a venit pe scena "Românii au talent" cu un nou mesaj pe care l-a transmis tuturor: "Sunt român, deci pot!". Astfel, Adrian Ţuţu a impresionat din nou juriul.

În finala "Românii au talent" au luptat şi trupa Ballance, soţii Luca, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşcu, Valentin Luca şi Medea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici