Adriano Celentano, personaj într-un serial animat

Cântăreţul italian Adriano Celentano îşi va împrumuta chipul personajului principal dintr-o serie de desene animate realizată de Milo Manara, specializat în desene erotice, ce va trata de această dată teme ecologiste şi ale drepturilor omului, informează AFP.

273 afișări
Imaginea articolului Adriano Celentano, personaj într-un serial animat

Adriano Celentano, personaj într-un serial animat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu va fi o reconstituire a vieţii lui Celentano", a declarat Vincenza Cerami, care va coordona scenariile scrise pentru această serie de diverşi tineri artişti.

Titlul seriei, "Il ragazzo della via Gluck", îl reia pe cel al unui cântec lansat de Adriano Celentano în 1966.

Potrivit cotidianului Repubblica, seria va avea 26 de episoade, de câte 26 de minute, şi va fi produsă de postul de televiziune Sky Italia, ce aparţine magnatului australian Rupert Murdoch.

Subiectele abordate în cele 26 de episoade sunt păstrate în mare secret de producători, însă presa italiană a aflat că ele vor trata acele teme care îi sunt dragi celebrului cântăreţ italian, precum protecţia mediului înconjurător şi dreptul la alimentaţie al oamenilor. Pe coloana sonoră a acestor episoade vor fi incluse numeroase piese ale cantautorului italian.

Adriano Celentano, născut în 1938, este cântăreţ, compozitor, actor, regizor şi prezentator de emisiuni de televiziune din Italia. A fost puternic influenţat de idolul său Elvis Presley şi de "revoluţia rock'n'roll" din anii 1950. În ultimii 40 de ani, Adriano Celentano şi-a păstrat popularitatea la cote ridicate în Italia, apărând în numeroase filme şi emisiuni de televiziune. Adriano Celentano a lansat 40 de albume şi a vândut peste 70 de milioane de discuri pe plan mondial.

Il ragazzo della via Gluck

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici