Aguilera a făcut publice imagini nedifuzate de la nunta sa

Cântăreaţa Christina Aguilera a decis să sărbătorească naşterea fiului său, Max Liron, care a venit pe lume la sfârşitul săptămânii trecute, postând pe site-ul său de internet imagini de la nunta sa cu Jordan Bratman, din 2005, care nu au mai fost difuzate niciodată.

3 afișări
Imaginea articolului Aguilera a făcut publice imagini nedifuzate de la nunta sa

Aguilera a făcut publice imagini nedifuzate de la nunta sa

Christina Aguilera a născut sâmbătă, la câteva ore după ce starleta Nicole Richie a adus pe lume o fetiţă, Harlow, la acelaşi spital din Los Angeles, informează dailymail.co.uk.

Cântăreaţa a postat pentru fanii săi un mesaj în care anunţă naşterea fiului.

"Pentru a onora dragostea dintre noi şi din familia noastră mărită, am realizat un clip special pentru melodia «Save Me From Myself» de pe albumul «Back to Basics»". "Videoclipul îmi este foarte drag şi include înregistrări de la nunta noastră", adaugă Aguilera. "Este un mod de a spune «mulţumesc» pentru dragostea şi sprijinul vostru", a mai spus cântăreaţa.

Cântăreaţa poate fi văzută în culise pregătindu-se de ziua specială, purtând o rochie din dantelă, şi în timpul primului dans cu soţul său.

Cei doi au decis să păstreze misterul în privinţa sarcinii, Aguilera anunţând că va deveni mamă de-abia după ce abdomenul i se mărise considerabil.

Cu câteva săptămâni înainte de a naşte, Aguilera a făcut un pas curajos şi a acceptat să pozeze nud pentru ediţia din ianuarie 2008 a revistei americane Marie Claire. Fotografiile au fost realizate în stilul celor care au avut-o ca protagonistă pe Demi Moore, pe când aceasta era însărcinată, şi care au apărut în 1991, în revista Vanity Fair. Pe coperta revistei Marie Claire, Christina apare purtând doar o jachetă scurtă, descheiată. Cu această ocazie, cântăreaţa a dezvăluit că sarcina a fost o surpriză pentru ea şi pentru soţul său.

Acesta este primul copil atât pentru Aguilera, câştigătoare a cinci premii Grammy, cât şi pentru soţul său, producătorul Jordan Bratman.

Aguilera şi Bratman sunt împreună din 2002. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici