Ai mânca scrum de ţigară, săpun sau cretă? Care sunt cele mai ciudate pofte ale gravidelor

Perioada sarcinii este una specială pentru fiecare femeie. Poftele pe care acestea le au atunci când sunt gravide sunt speciale, iar un sondaj a dezvăluit cele mai ciudate "alimente" consumate de femeile care aşteaptă să nască.

3924 afișări
Imaginea articolului Ai mânca scrum de ţigară, săpun sau cretă? Care sunt cele mai ciudate pofte ale gravidelor

Ai mânca scrum de ţigară, săpun sau cretă? Care sunt cele mai ciudate pofte ale gravidelor (Imagine: Shutterstock)

Sondajul a fost efectuat pe 400 de femei, iar titlul de cea mai ciudată poftă i-a revenit unei britanice care consuma... scrum de ţigară, ea nefiind fumătoare, informează Daily Mail.

"Soţul meu era fumător şi m-am trezit că mă uitam la o scrumieră plină într-o seară şi mi-am zis «nu m-ar deranja să iau o gură din scrumiera asta». Sună dezgustător şi când îmi aduc aminte nu-mi vine să cred, dar atunci, chiar asta am făcut şi asta îmi doream", a spus ea.

Printre alte lucruri transformate în "alimente" se numără: săpun, gheaţă sau cretă.

Sondajul a mai constatat că femeile gravide mai poftesc la chilli, lemn dulce, ceapă, sardine şi hrean.

Un purtător de cuvânt al celor care au efectuat sondajul "ECigaretteDirect", a menţionat concluziile lui. "Cele mai izbitoare sunt cele care nu fac parte din familia alimentelor, ca scrumul de ţigară, creta sau polistirenul, care nu ar fi fost nici măcar gustate în alte condiţii. Este interesant că toate au însă un gust particular şi care se distinge uşor, însă nu sunt recomandate pentru dieta obişnuită a celor care aşteaptă un copil", a spus el. 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici