Al cincilea film din seria "Resident Evil" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - VIDEO

Filmul de acţiune "Resident Evil: Răsplata", al cincilea din franciza de succes, cu Milla Jovovich în rolul principal, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american.

375 afișări
Imaginea articolului Al cincilea film din seria "Resident Evil" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american - VIDEO

Al cincilea film din seria "Resident Evil" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Acest lungmetraj, ce are titlul original "Resident Evil: Retribution", este cel de-al cincilea film dintr-o franciză de succes inspirată la rândul ei dintr-un joc video celebru. Filmul, din distribuţia căruia face parte şi actriţa Michelle Rodriguez, a obţinut în primul său weekend de proiecţii încasări de 21,1 milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

Pe locul al doilea a debutat versiunea 3D a unei alte pelicule de animaţie foarte populare, "Finding Nemo 3D", care a obţinut încasări de 17,5 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror "The Possession", cu Kyra Sedgwick în distribuţie, ce spune povestea unei familii care este atacată de o entitate supranaturală malefică, a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 5,8 milioane de dolari.

Pe locul al patrulea a coborât pelicula cu gangsteri "În afara legii/ Lawless", care prezintă aventurile unei familii de traficanţi americani din vremea Prohibiţiei. Filmul îi are în distribuţie pe Tom Hardy, Jessica Chastain, Gary Oldman, Shia LaBeouf şi Mia Wasikowska şi a obţinut încasări de 4,2 milioane de dolari.

Filmul de animaţie "ParaNorman", care amestecă multe aluzii la filme de groază celebre cu o doză bună de umor, s-a menţinut pe locul al cincilea, cu încasări de 3,039 milioane de dolari.

Lungmetrajul "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2", având o distribuţie de zile mari, alcătuită din actori celebri, trecuţi de vârsta tinereţii (Sylvester Stallone, în vârstă de 66 de ani, Arnold Schwarzenegger, 65 de ani, Chuck Norris, 72 de ani, Jean-Claude Van Damme, 51 de ani, Bruce Willis, 57 de ani, Jason Statham, 44 de ani, Dolph Lundgren, 54 de ani, şi Jet Li, 49 de ani), s-a situat pe locul al şaselea, cu încasări de 3,03 milioane de dolari.

Lungmetrajul "The Words", de Brian Klugman, s-a plasat pe poziţia a şaptea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,88 milioane de dolari de vineri până duminică. Filmul spune povestea unui scriitor - interpretat de Bradley Cooper - care cunoaşte gloria furând manuscrisul altuia.

Un alt film de acţiune, "Moştenirea lui Bourne/ The Bourne Legacy", a coborât încă două locuri, până pe poziţia a opta, cu încasări de 2,87 milioane de dolari de vineri până duminică.

Lungmetrajul "The Odd Life of Timothy Green", produs de compania Walt Disney, care abordează tema dificilă a sterilităţii, a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 2,51 milioane de dolari. Acest film este adaptat după nuvela fantastică scrisă de Ahmet Zappa şi îi are în rolurile principale pe Jennifer Garner şi Joel Edgerton.

Comedia "Campania/ The Campaign", cu Will Ferrell şi Zach Galifianakis în rolurile principale, încheie topul 10 al lungmetrajelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 2,4 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici