Al Pacino a fost însoţit, la gala premiilor Tony, de iubita sa cu 40 de ani mai tânără

Actorul american Al Pacino a venit la gala premiilor Tony, care a avut loc duminică seară, la New York, însoţit de iubita sa, cu 40 de ani mai tânără, Lucila Sola.

4434 afișări
Imaginea articolului Al Pacino a fost însoţit, la gala premiilor Tony, de iubita sa cu 40 de ani mai tânără

Al Pacino a fost însoţit, la gala premiilor Tony, de iubita sa cu 40 de ani mai tânără (Imagine: www.dailymail.co.uk)

Lucila Sola, care la gala de duminică seară a fost îmbrăcată într-o rochie liliachie, are 31 de ani şi este actriţă, informează dailymail.co.uk.

Aceasta a jucat în mai multe filme şi l-a cunoscut pe actorul din "Parfum de femeie" pe platourile filmului "Wilde Salome", regizat de acesta.

Actorul american în vârstă de 71 de ani nu a fost căsătorit niciodată, dar are trei copii, Julie Marie, în vârstă de 22 de ani, şi gemenii Anton James şi Olivia Rose, în vârstă de 10 ani.

Printre fostele sale iubite se numără Diane Keaton, Tuesday Weld, Marthe Keller, Kathleen Quinlan, Beverly D'Angelo şi Lyndall Hobbs.

Laureat al unui premiu Oscar, în 1993, pentru rolul din filmul "Parfum de femeie", şi nominalizat la alte şapte premii ale Academiei de film americane, Al Pacino a apărut recent în "Crime justificate" (2008), alături de Robert de Niro, şi în "Ocean's Thirteen - Acum sunt 13" (2007). În prezent, Al Pacino lucrează la filmul "Gotti: Three Generations", unde joacă alături de John Travolta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici