Al Pacino, umilit de fosta iubită, cu 39 de ani mai tânără. Motivul despărţirii celor doi

  • Actriţa Meital Dohan a confirmat că relaţia ei cu Al Pacino s-a încheiat
  • Pacino ar fi fost mult prea bătrân pentru ea
  • Relaţia celor doi a început în 2018
7263 afișări
Imaginea articolului Al Pacino, umilit de fosta iubită, cu 39 de ani mai tânără. Motivul despărţirii celor doi

Sursa: Profimedia Images

Actriţa Meital Dohan a dezvăluit că relaţia ei cu Al Pacino s-a încheiat, întrucât diferenţa de vârstă de 39 de ani a fost un obstacol pe care nu l-au putut depăşi.
 
Meital Dohan, în vârstă de 40 de ani, a confirmat în timpul unui interviu acordat revistei „LaIsha” că ea şi Al Pacino nu mai formează un cuplu. Zvonurile despre despărţirea celor doi au început să circule după gala de decernare a Premiilor Oscar de anul acesta.
 
„Este greu să fii împreună cu un bărbat atât de bătrân, chiar dacă e vorba despre Al Pacino", a spus actriţa. „Diferenţa de vârstă este un obstacol mare. Am încercat să neg, dar este mult prea bătrân pentru mine, sinceră să fiu. În ciuda sentimentelor mele puternice, relaţia nu a durat.”
 
Actriţa israeliană a povestit, de asemenea, că relaţia ei cu Al Pacino nu se baza pe bani sau cadouri scumpe. „Mi-a cumpărat doar flori... Cum pot spune, cât mai politicos, că nu este genul de om care să cheltuiască bani?"
 
Meital Dohan a adăugat că speră ca ea şi actorul să rămână prieteni în urma despărţirii. 
 
Relaţia celor doi a început în 2018. Pacino are trei copii din relaţii anterioare, dintre care doi cu actriţa Beverly D’Angelo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici