Al patrulea film din seria "Transformers" va fi lansat pe 29 iunie 2014

Cel de-al patrulea film din franciza "Transformers" va fi lansat pe marile ecrane pe 29 iunie 2014 şi va fi realizat tot de Michael Bay, regizorul primelor trei pelicule din această serie SF, au anunţat, luni, reprezentanţii studiourilor Paramount.

485 afișări
Imaginea articolului Al patrulea film din seria "Transformers" va fi lansat pe 29 iunie 2014

Al patrulea film din seria "Transformers" va fi lansat pe 29 iunie 2014

Michael Bay a semnat cu studiourile Paramount un contract ce prevede turnarea a două filme: "Pain and Gain" şi al patrulea film din franciza "Transformers", informează accesshollywood.com.

"Transformers 4" va intra în etapa de preproducţie abia după încheierea filmărilor pentru "Pain and Gain", un lungmetraj de acţiune în care vor juca Mark Wahlberg şi Dwayne "The Rock" Johnson.

Michael Bay nu este singurul care revine în echipa care a lansat franciza "Transformers". Alături de el vor reveni şi producătorii Lorenzo di Bonaventura, Don Murphy, Tom DeSanto şi Ian Bryce, dar şi celebrul Steven Spielberg, în calitate de producător executiv.

Bay a spus că "Pain and Gain" este un proiect la care ţine foarte mult. Filmul va spune povestea unui grup de culturişti angajaţi într-o campanie de răpiri, şantaje şi crime, în Florida, şi are la bază o întâmplare reală.

Primele trei filme ale francizei "Transformers" au obţinut încasări de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici