Al treilea album al Carlei Bruni va fi lansat pe 21 iulie

Al treilea album al Carlei Bruni-Sarkozy va fi lansat pe 21 iulie în Franţa şi în mai multe ţări din Europa şi va conţine 14 titluri, cu tendinţă folk, majoritatea scrise şi compuse de prima doamnă a Franţei.

12 afișări
Imaginea articolului Al treilea album al Carlei Bruni va fi lansat pe 21 iulie

Al treilea album al Carlei Bruni va fi lansat pe 21 iulie

Albumul va include o melodie americană făcută celebră de Bob Dylan, o alta în italiană, dar şi una pe versurile unui poem de Michel Houellebecq (cunoscut mai ales pentru romanul "Particulele elementare"), "La Possibilité d'une île", a indicat agentul lui Bruni, Bertrand de Labbey.

Una dintre piese se numeşte "Ma came" ("Drogul meu") şi este "un cântec de dragoste" scris "în urmă cu doi ani", a precizat agentul. "95% dintre cântece au fost scrise înainte de întâlnirea cu preşedintele" francez Nicolas Sarkozy, care a avut loc în toamna anului 2007, a adăugat De Labbey.

Carla Bruni-Sarkozy, în vârstă de 40 de ani, a înregistrat, de asemenea, o piesă compusă de Julien Clerc, "Déranger les pierres", pe care acesta o va include, într-o versiune proprie, pe albumul lui, programat pentru lansare în septembrie.

Produs de Dominique Blanc-Francard, albumul va fi lansat de Naïve pe 21 iulie, simultan în Franţa şi în mai multe ţări din Europa, printre care se numără Italia - ţara natală a Carlei Bruni-Sarkozy -, Germania şi Marea Britanie.

Apărut în 2002, primul album al fostului top model italian, "Quelqu'un m'a dit", a fost destul de apreciat de public şi de critici. Albumul s-a vândut în 1,2 milioane de exemplare în Franţa şi în 800.000 de copii în străinătate.

Cel de-al doilea album, "No promises", lansat la începutul anului 2007, care cuprinde melodii pe texte ale unor poeţi anglo-saxoni, nu a avut acelaşi succes. Albumul s-a vândut în doar 80.000 de exemplare în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici