Al treilea film din franciza "Marea mahmureală" va fi lansat pe 24 mai 2013

Al treilea film din franciza "Marea mahmureală/ The Hangover", produs de studiourile Warner Bros., va avea premiera pe marile ecrane pe 24 mai 2013. Ziua de vineri, 24 mai 2013, marchează începutului unui weekend special în Statele Unite, în care americanii sărbătoresc Memorial Day.

251 afișări
Imaginea articolului Al treilea film din franciza "Marea mahmureală" va fi lansat pe 24 mai 2013

Bradley Cooper (Imagine: Mediafa Foto/AFP)

În ultimul an, în presa internaţională au apărut numeroase articole despre zvonurile referitoare la cel de-al treilea film din această franciză de comedie. Bradley Cooper, unul dintre actorii din distribuţia primelor două filme din serie, a făcut şi el câteva referiri pe această temă, însă anunţul oficial, venit din partea studiourilor Warner Bros., prin care s-a confirmat lansarea celui de-al treila opus, a fost făcut abia joi, informează variety.com.

Reprezentanţii studiourilor Warner Bros. au ales să lanseze acest film tot cu ocazia Memorial Day, la fel cum au făcut şi cu "Marea mahmureală 2", lansat în 2011.

Acel film, avându-i în distribuţie pe aceiaşi Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis şi Justin Bartha, a fost comedia cu cele mai mari încasări din 2011, obţinând 581,4 de milioane de dolari pe plan mondial.

Primul film din serie a obţinut încasări de 467,4 milioane de dolari pe plan mondial.

Studiourile Warner Bros. negociază în această perioadă pentru alegerea scenaristului, regizorului şi distribuţiei pentru "Marea mahmureală 3".

Primele două filme au fost regizate de Todd Phillips, care va asigura şi regia celei de-a treia părţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici