Al treilea film din franciza "Ştrumpfii/ The Smurfs" va fi un lungmetraj complet animat

Al treilea film din franciza "Ştrumpfii/ The Smurfs" va fi un lungmetraj complet animat, cu ajutorul programelor de grafică pe computer, care va duce aceste îndrăgite personaje "într-o direcţie complet nouă şi proaspătă".

136 afișări
Imaginea articolului Al treilea film din franciza "Ştrumpfii/ The Smurfs" va fi un lungmetraj complet animat

Al treilea film din franciza "Ştrumpfii/ The Smurfs" va fi un lungmetraj complet animat

"Nu vom face un film clasic «The Smurfs 3»", a spus regizorul Kelly Asbury.

"Filmul nostru va explora începuturile îndrăgitelor creaturi albastre într-o comedie aventuroasă, complet animată, care va fi apreciată de toate generaţiile", a adăugat el, informează bbc.co.uk.

Filmul "Ştrumpfii 3" va fi lansat pe marile ecrane nord-americane în august 2015. Fiecare dintre precedentele două filme din această franciză au fost un hibrid între sistemele live action şi grafica pe computer, în care personajele animate interacţionau cu actorii din distribuţie.

Noul film, precizează Kelly Asbury, "va fi din punct de vedere stilistic mai apropiat de creaţiile originale ale lui Peyo".

Peyo a fost pseudonimul artistic folosit de Pierre Culliford, un artist belgian specializat în benzi desenate, care a creat în 1958 seria "Les Schtroumpfs".

Lansat în 2011, primul film din noua franciză "The Smurfs" a obţinut încasări de peste 563,7 milioane de dolari pe plan mondial, potrivit boxofficemojo.com.

Al doilea film din serie, lansat în 2013, nu a mai avut acelaşi succes de casă, dar a reuşit totuşi să obţină încasări de 347,5 milioane de dolari pe plan mondial.

)

Printre precedentele filme regizate de Kelly Asbury se numără "Gnomeo & Juliet" (2004) şi "Sherk 2" (2004).

Nu se ştie deocamdată dacă artista americană Katy Perry va reveni în "The Smurfs 3" pentru a asigura vocea lui Smurfette, singurul personaj feminin principal din acest această franciză.

Sony Pictures Animation a anunţat, totodată, că intenţionează să lanseze un lungmetraj complet animat dedicat personajului Popeye marinarul, care va fi regizat de Genndy Tartakovsky.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici