Alanis Morissette, Moby şi Iggy Pop apar pe un album digital lansat în scopuri caritabile

Alanis Morissette, Moby, Nancy Sinatra şi Iggy Pop se numără printre artiştii care au realizat un album digital, lansat în scopuri caritabile de fundaţia înfiinţată de cineastul David Lynch.

128 afișări
Imaginea articolului Alanis Morissette, Moby şi Iggy Pop apar pe un album digital lansat în scopuri caritabile

Alanis Morissette, Moby şi Iggy Pop apar pe un album digital lansat în scopuri caritabile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Încasările obţinute din comercializarea albumului, intitulat "The Download For Good: Music That Changes The World", vor fi donate în beneficiul David Lynch Foundation, informează express.co.uk.

Acest proiect muzical, ce poate fi descărcat de pe iTunes, va ajuta fundaţia înfiinţată de cineastul american să finanţeze cursurile de meditaţie transcendentală şi de reducere a stresului de care vor beneficia o serie de tineri şi de veterani de război americani care suferă de sindrom posttraumatic.

Printre cele 33 de piese de pe album se află şi compoziţii aparţinând Arrested Development, Ben Folds, Dave Stewart, Donovan, Maroon 5 şi Tom Waits.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici