Alarmă de raid aerian la Moscova, din cauza unei maşini parcată ilegal

Proprietarul unei fabrici din Moscova a pornit alarma de raid aerian, cauzând panică în rândul locuitorilor din zonă, pentru a forţa o femeie să-şi mute maşina parcată ilegal în faţa intrării în clădire, informează RIA Novosti.

58 afișări
Imaginea articolului Alarmă de raid aerian la Moscova, din cauza unei maşini parcată ilegal

Alarmă de raid aerian la Moscova, din cauza unei maşini parcată ilegal (Montaj foto)

Alarma a fost declanşată marţi dimineaţă, iar autorităţile locale au fost derutate până a doua zi, când probele poliţiei au rezolvat misterul.

Potrivit martorilor, semnalul de alarmă răsuna încontinuu, însoţit de mesajul "Atenţie, toată lumea!". Sirenele au panicat şi populaţia, astfel că oamenii au aprins imediat televizoarele, iar unii au sunat la poliţie pentru a afla ce s-a întâmplat.

Ofiţerii şi-au dat seama, ulterior, că alarma fusese declanşată de proprietarul unei fabrici de manechine din sudul Moscovei. Acesta încerca să atragă atenţia unei femei care îşi lăsase maşina parcată în faţa intrării în fabrică, blocând accesul altor maşini.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici