Albert şi Charlene de Monaco au trecut peste probleme? Cuplul princiar a dansat tandru la un eveniment - FOTO

Prinţul Albert şi prinţesa Charlene de Monaco au apărut împreună în public, făcând să se clatine zvonurile despre relaţia lor tensionată.

2403 afișări
Imaginea articolului Albert şi Charlene de Monaco au trecut peste probleme? Cuplul princiar a dansat tandru la un eveniment - FOTO

Albert şi Charlene de Monaco (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Încă dinaintea nunţii celor doi, care a avut loc pe 2 iulie, au apărut zvonuri potrivit cărora Charlene ar fi vrut să îl părăsească pe Albert şi să se întoarcă în ţara sa natală, Africa de Sud, deoarece prinţul ar mai avea un copil nelegitim, scrie dailymail.co.uk.

Alte zvonuri referitoare la cei doi, la testele ADN pe care Albert le-ar fi făcut pentru stabilirea paternităţii şi lacrimile miresei în ziua nunţii au alimentat speculaţiile conform cărora căsătoria s-ar fi făcut de faţadă. Au apărut chiar poveşti bizare care spun că cei doi ar dormi în hoteluri separate atunci când se află în acelaşi oraş.

Cei doi au apărut însă împreună la cea de-a 63-a ediţie a Balului Crucii Roşii de la Monte Carlo.

Prinţesa Charlene a fost în atenţia fotografilor, purtând o rochie fuchsia lungă şi un colier realizat special pentru ea din 88 de diamante rotunde, 10 diamante în formă de pară şi 359 de safire.

Cei doi tineri căsătoriţi au pozat pentru presă pe ringul de dans şi au părut apropiaţi, privindu-se în ochi şi zâmbind.

Albert şi Charlene de Monaco s-au cununat religios la Palatul princiar , în cadrul unei ceremonii de o oră şi jumătate. Albert i-a facut cu ochiul miresei după ce i-a pus inelul pe deget, iar ea a zâmbit larg, însă în cea mai mare parte a ceremoniei a avut o figură serioasă. Mirii s-au sărutat de două ori la altar.

Cu câteva zile înainte de nuntă au apărut informaţii conform cărora Charlene ar fi vrut să anuleze căsătoria şi plece în Africa de Sud, din motive legate de principe. Palatul princiar a dezminţit informaţiile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici