Albumul "Chinese Democracy" al trupei Guns N' Roses, lansat într-un joc video

Albumul "Chinese Democracy" al celebrei trupe americane Guns N' Roses va fi lansat, integral, şi în cadrul jocului video "Rock Band", pe 14 aprilie, informează hollywoodreporter.com.

92 afișări
Imaginea articolului Albumul "Chinese Democracy" al trupei Guns N' Roses, lansat într-un joc video

Albumul "Chinese Democracy" al trupei Guns N' Roses, lansat într-un joc video

Admiratorii acestui joc video vor putea să descarce şi să interpreteze toate cele 13 piese de pe acest album, începând cu 14 aprilie, au anunţat compania producătoare Harmonix şi MTV Games. Cântecul "Shackler's Revenge", prima piesă lansată de pe acest album, a fost, totodată, prima piesă a trupei Guns N' Roses inclusă în jocul video "Rock Band 2".

Utilizatorii care folosesc sistemele XBox 360 şi Playstation 3 vor putea să descarce întregul album sau piese individuale, iar utilizatorii sistemelor Nintendo Wii vor putea să achiziţioneze piesele în mod individual.

Într-un interviu acordat revistei Billboard, Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses, a declarat că producătorii jocului "Rock Band 2" au avut nevoie de programe suplimentare pentru a edita în mod corect sunetul şi instrumentaţia jocului pentru ca utilizatorii să interpreteze corect piesele de pe acest album.

"Ei au simţit că acest disc, din cauza naturii lui şi a complexităţii instrumentaţiei lui, merită o atenţie specială şi că implică o serie de elemente suplimentare faţă de cele cu care au de-a face de obicei", a explicat Axl Rose.

Ultimul material discografic înregistrat în studio de trupa Guns N' Roses a fost dublul album "Use Your Illusion", lansat în septembrie 1991, şi a fost urmat de o colecţie de coveruri "The Spaghetti Incident?" (1993), care conţine ultimele înregistrări originale cu chitaristul Slash şi basistul Duff McKagan.

Albumul "Chinese Democracy" a fost lansat în noiembrie 2008 şi a debutat pe locul al treilea în clasamentul Billboard 200.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici