Alec Baldwin a fost arestat la New York pentru că a mers cu bicicleta pe sens interzis

Actorul Alec Baldwin a fost arestat marţi, la New York, pentru că a mers cu bicicleta în sens interzis pe o stradă cu sens unic şi, când a fost surprins de agenţii de poliţie, a avut un comportament "violent şi ameninţător" la adresa acestora.

276 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin a fost arestat la New York pentru că a mers cu bicicleta pe sens interzis

Alec Baldwin (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Alec Baldwin a fost reţinut de doi agenţi de poliţie care l-au surprins mergând cu bicicleta pe un sens interzis, unde circulau maşini, din Manhattan, în jurul orei 10.00.

"S-a comportat într-un mod violent şi ameninţător cu agenţii de poliţie", a declarat Lee Jones, de la departamentul de poliţie din New York.

După ce a mers la poliţie pentru cercetări, Alec Baldwin a fost eliberat, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului de poliţie din New York.

Alec Baldwin a reacţionat dur pe contul său de pe platforma Twitter după arestarea sa, afirmând că "New York este un carnaval de prostie prost administrat, disperat după profit şi nerăbdător să criminalizeze cea mai mică abatere de comportament".

La începutul anului, actorul şi-a exprimat intenţia de a părăsi oraşul New York şi de a renunţa la viaţa publică, în parte din cauza relatărilor recente din presă care l-au prezentat ca un personaj coleric, cu atitudini homofobe.

În eseul intitulat "Good-Bye, Public Life/ Adio, viaţă publică", apărut în februarie în New York Magazine, actorul a încercat să îşi dovedească nevinovăţia după ce a fost catalogat drept homofob de o organizaţie de apărare a drepturilor homosexualilor, în urma unui incident cu un paparazzo, în noiembrie 2013, căruia i-ar fi adresat insulte anti-gay.

Alec Baldwin, care nu se afla la prima confruntare cu fotografii şi reporterii, a fost, de asemenea, ţinta criticilor în luna iunie 2013, după o serie de mesaje homofobe publicate pe platforma Twitter, îndreptate împotriva unui reporter al ziarului britanic Daily Mail.

"Probabil va trebui să mă mut din New York. Pur şi simplu nu mai pot trăi în New York", a afirmat actorul în eseul respectiv.

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice sensibile. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite ale Americii.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin. Recent, a jucat alături de Cate Blanchett în "Blue Jasmine" (2013), regizat de Woody Allen, cu care a mai colaborat pentru filmul "Din dragoste pentru Roma" (2012).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici