Alec Baldwin a slăbit peste 13 kilograme după ce a fost diagnosticat cu prediabet

Actorul american Alec Baldwin a slăbit aproximativ 13,6 kilograme în ultimele patru luni, după ce a fost diagnosticat cu prediabet, în luna mai a anului trecut.

333 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin a slăbit peste 13 kilograme după ce a fost diagnosticat cu prediabet

Alec Baldwin (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul american şi-a schimbat radical obiceiurile alimentare după diagnosticarea acestei afecţiuni, caracterizată prin faptul că pacientul prezintă multe - dar nu toate - dintre criteriile care definesc diabetul. Pacienţii diagnosticaţi cu prediabet sunt susceptibili să dezvolte diabet de tipul 2, informează contactmusic.com.

"Am renunţat la zahăr. Am slăbit 13,6 kilograme în ultimele patru luni. E uimitor. Fac pilates şi sport, însă nu fac destul de multă yoga aşa cum mi-aş dori. Atunci când sunt ocupat cu filmările şi nu pot să fac sport, trebuie pur şi simplu să mănânc mai puţin. Sunt conştient de acest lucru. Însă zahărul era adevăratul «ucigaş» în cazul meu - el era adevărata problemă", a spus Alec Baldwin într-un interviu acordat publicaţiei Access Hollywood.

Un alt motiv pentru decizia actorului în vârstă de 53 de ani de a adopta un stil de viaţă sănătos este dorinţa lui de a avea copii cu actuala lui parteneră de viaţă Hilaria Thomas, o expertă în yoga, în vârstă de 27 de ani.

Actorul american are deja o fiică, Ireland, în vârstă de 16 ani, cu fosta lui soţie, actriţa Kim Basinger.

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy şi de trei ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul "30 Rock".

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinţi. Cu toate acestea, actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin.

Alec Baldwin a prezentat gala premiilor Oscar pe 7 martie 2010, împreună cu Steve Martin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici