Alec Baldwin, implicat din nou într-o altercaţie cu un fotograf. Ce cuvinte i-a adresat acestuia

Alec Baldwin a fost implicat într-o altercaţie cu un fotograf, acesta fiind al doilea incident de acest gen care îl are ca protagonist pe actorul american în decurs de două săptămâni.

163 afișări
Imaginea articolului Alec Baldwin, implicat din nou într-o altercaţie cu un fotograf. Ce cuvinte i-a adresat acestuia

Alec Baldwin (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Starul serialului TV "30 Rock" a prins un paparazzo de braţ şi l-a ameninţat verbal. Incidentul a avut loc în mijlocul străzii, în faţa apartamentului vedetei. Fotograful ar fi proferat insulte în mijlocul străzii, în timp ce agita în aer un animăluţ de pluş roz, potrivit tmz.com. După ce fotograful respectiv i-a spus unui vecin, care a intervenit, să plece, Alec Baldwin a apărut strigând: "Vreau să taci dracului din gură, lasă-mi vecinul în pace!". Potrivit unei înregistrări video a incidentului, Alec Baldwin l-a jignit pe fotograf, numindu-l "fetiţo!", informează contactmusic.com.

Poliţia din New York îl investighează pe Baldwin pentru agresarea unui alt fotograf, pe 19 iunie. Potrivit presei mondene, lui Baldwin i s-ar putea întocmi un dosar penal pentru confruntarea fizică cu fotograful Marcus Santos, care, în acea zi, îi aştepta pe actor şi pe logodnica sa, Hilaria Thomas, să iasă de la oficiul stării civile din New York. Fotograful ar fi avut nevoie de spitalizare după altercaţie.

Alec este cel mai cunoscut dintre cei patru fraţi Baldwin, fiind de două ori premiat cu Emmy şi de patru ori cu Globul de Aur pentru rolul din serialul "30 Rock".

Cariera lui Alec Baldwin a fost construită cu ajutorul unor roluri importante în teatru şi în filme dramatice precum "Ghinionistul/ The Cooler" (2003), care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar, la categoria "cel mai bun actor într-un rol secundar". Alec Baldwin este, totodată, şi un cunoscut activist politic, deşi Hollywood-ul tinde să evite chestiunile politice fierbinţi. Actorul american a demonstrat că este talentat şi în roluri comice, precum cel din serialul de televiziune "30 Rock", şi a prezentat "Saturday Night Live", o celebră emisiune TV de comedie din Statele Unite.

Actorul a putut fi văzut în 2010 pe marile ecrane în lungmetrajul "E tare complicat!/ It's Complicated", alături de Meryl Streep şi Steve Martin.

Alec Baldwin a prezentat gala premiilor Oscar pe 7 martie 2010, împreună cu Steve Martin.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici