Alegeri prezidenţiale 2019. Cum încurajează Facebook românii să iasă la vot - FOTO

Cele 18.748 de secţii de secţii de votare din ţară s-au deschis duminică, 10 noiembrie, la ora 07.00 şi se vor închide la ora 21.00. Astfel, pe reţeaua de socializare Facebook nu a întârziat să apară un îndemn pentru români.

1933 afișări
Imaginea articolului Alegeri prezidenţiale 2019. Cum încurajează Facebook românii să iasă la vot - FOTO

La scurt timp după deschiderea urnelor în ţară, pe reţeaua de socializare Facebook a apărut un îndemn pentru români. Persoanele care au votat sunt încurajate să distribuie faptul că au participat la alegerile prezidenţiale 2019, iar cei care încă nu au ajuns la urne sunt trimişi către pagina oficală a Autorităţii Electorale Permanente, pentru mai multe informaţii despre alegeri.

57.840 de români au votat în secţiile din ţară în primele 10 minute de la deschiderea urnelor, potrivit datelor Biroului Electoral Central. Cei mai mulţi dintre votanţi s-au înregistrat, în primele minute de la deschiderea urnelor, în Bucureşti.

Secţiile de votare pentru primul tur al alegerilor prezidenţiale s-au deschis la ora 07.00, numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este de 18.217.156.

Votarea în ţară a început duminică la ora 7.00 şi se va încheia la ora 21.00.

Potrivit Biroului Electoral Central, un număr de 18.748 de secţii de votare vor fi deschise duminică, 10 noiembrie, la alegerile prezidenţiale, iar în străinătate 835 pentru românii de peste hotare. În competiţia pentru prezidenţiale s-au înscris şi au fost validaţi 14 candidaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici