Alertă cu ”bombă” în Ohio. Surpriza pe care au avut-o geniştii când au deshis pachetul suspect

  • O echipă de specialişti din Ohio au fost chemaţi de urgenţă când a fost găsită o pungă suspectă în faţa unei biserici, dar ceea ce se afla în interior nu era o bombă, aşa cum se altepta toată lumea, ci o pungă cu pisici.
  • În momentul în care au deschis „pachetul suspect”, joi, geniştii din Butler au descoperit o pisică cu şase pisoi adorabili de 1 zi.
2127 afișări
Imaginea articolului Alertă cu ”bombă” în Ohio. Surpriza pe care au avut-o geniştii când au deshis pachetul suspect

Alertă cu bombă în Ohio. Geniştii au găsit în pachetul suspect o pisică cu puii săi

„Când au sosit specialistul Mike Grimes şi detectivul Detherage, nu au auzit ticăit, au auzit mieunat”, au declarat resprezentanţii biroului şerifului într-o postare pe Facebook.

În geanta cu pisici au găsit şi o scrisoare, pe un şerveţel, în care scria că „Sprinkles” a intrat în travaliu cu o zi înainte. „Mama se numeşte Sprinkles. A început travaliul la 14:00, miercuri, 17 februarie", potrivit notei.

Biroul şerifului a dus pisica cu pisoii la Animal Friends Humane Society din Hamilton, unde sunt îngrijiţi şi hrăniţi. Adăpostul pentru animale a declarat vineri într-o postare pe Facebook că pisoii au fost spălaţi pentru că erau înmuiaţi în urina mamei lor, potrivit CNN.

„Pisicii Sprinkles i s-au făcut vaccinuri şi teste de sânge şi pare să aibă o stare bună de sănătate”, potrivit postării adăpostului. „Face o treabă fantastică, îngrijind puii ei, iar toţi cei 7 vor fi adoptaţi în această după-amiază”.

Adăpostul Animal Friends Humane Society din Hamilton intenţionează să ofere actualizări regulate despre Sprinkles şi pisoii ei pe Facebook, pe măsură ce cresc şi se maturizează, în următoarele două luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici