Alex şi Keo cântă pentru liceenii din Bucureşti

Alex şi Keo vor cânta, în perioada 28 mai - 12 iunie, pentru elevii din reţeaua de licee ProFM'sCOOL din Bucureşti, în cadrul turneului "Rock your School".

183 afișări
Imaginea articolului Alex şi Keo cântă pentru liceenii din Bucureşti

Alex şi Keo cântă pentru liceenii din Bucureşti (Imagine: Ovidiu Iordachi/Mediafax Foto)

Dornici să îşi aducă aminte de adolescenţă, Alex şi Keo revin în reţeaua de licee ProFM'sCOOL din Bucureşti, în turneul "Rock your School", prezentat de Nokia XpressMusic şi organizat de Roton şi Roevent.

De pe 28 mai până pe 12 iunie, cei doi artişti vor fi prezenţi, pe rând, la liceele "Mihai Eminescu", "Ion Creangă", "C.A. Rosetti", "Iulia Haşdeu", "Gheorghe Lazăr", "A.D. Xenopol", "Mihai Viteazul", "I. L. Caragiale", "Jean Monnet" şi la Şcoala Centrală.

După succesul piesei "Doar ea", care a staţionat săptămâni întregi pe primele poziţii ale topurilor muzicale, Alex revine cu o piesă nouă, "Secret", feat Puya, pe care o va cânta live pentru liceenii ProFM'sCOOL. "Turneul e o mare provocare pentru mine. Liceenii sunt un juriu aspru. Dacă lor le place noua piesă, atunci e ok", a spus Alex.

Totodată, în turneul "Rock your school", adolescenţii vor putea auzi şi "Falling High", cea mai nouă piesă a lui Keo. "Va fi interesant să cânt în licee. În alte vremuri, dacă făceam asta, mă trezeam cu nota scăzută la purtare. Acum, o facem legal", a glumit Keo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici