Alexandra Delia Petria reprezintă România la "Miss Model of the World"

Sibianca Alexandra Delia Petria va reprezenta România la "Miss Model of the World", concurs internaţional de frumuseţe ajuns la cea de-a XXI-a ediţie, care va avea loc în China, la finalul lunii noiembrie.

173 afișări
Imaginea articolului Alexandra Delia Petria reprezintă România la "Miss Model of the World"

Alexandra Delia Petria reprezintă România la "Miss Model of the World"

Alexandra Delia Petria, în varstă de 22 de ani, este studentă la Facultatea de Medicină "Victor Papilian" din Sibiu şi model al agentiei 4IMAGE.

Potrivit unui comunicat de presă al agenţiei, după participarea la concursuri internaţionale de profil, tânăra a fost selectată să reprezinte România la "Miss Model of the World", concurs internaţional de frumuseţe, care va avea loc în Hong Kong (China), în 28 noiembrie.

Tânăra va intra în competiţie cu alte 70 de finaliste din toată lumea.

Alexandra a participat la prezentări de modă pentru Cătălin Botezatu, Irina Schrotter şi I.D Sarierri.

"Miss Model of the World" este unul dintre cele mai faimoase concursuri de frumuseţe din lume, acesta având prima ediţie în 1988. Până în prezent, la acest concurs au participat 10.000 de modele din 70 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici