Alexandru Andrieş concertează la Cinema Patria

Cântăreţul Alexandru Andrieş va susţine un concert pe 11 mai, la Cinema Patria din Capitală, sărbătorind astfel 30 de ani de colaborare cu impresarul Aurel Mitran.

82 afișări
Imaginea articolului Alexandru Andrieş concertează la Cinema Patria

Alexandru Andrieş concertează la Cinema Patria (Imagine: Ovidiu Dumitru Matiu/Mediafax Foto)

"Nimic din ce o să se întâmple nu e din cauza mea.. e o contabilitate a domnului Mitran", a declarat Alexandru Andrieş miercuri, într-o conferinţă de presă. "M-am îngrozit când am aflat că au trecut 30 de ani", a mai zis el.

În acest concert, Andrieş va fi acompaniat doar de chitara sa, fără alţi instrumentişti. "Există cel puţin două feţe ale problemei - nu există un repertoriu fix şi pot să cânt orice", a spus el. "N-am mai făcut de mult aşa ceva şi în mod sigur va fi o experienţă interesantă", a adăugat artistul. "Poate până atunci vin şi cu câteva cântecele noi", a mai spus Andrieş.

De profesie arhitect, Alexandru Andrieş a debutat solo în 1974, în Club A din Bucureşti. Primul album, "Interioare", l-a lansat în 1984, la Electrecord.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici