Alexandru Călin a debutat pe marile ecrane în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob - FOTO

Alexandru Călin, un tânăr extrem de talentat şi familiarizat deja cu scena teatrului, a debutat pe marile ecrane pe 9 mai, în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, unde interpretează rolul unui adolescent foarte inteligent care visează să ajungă în cosmos, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

663 afișări
Imaginea articolului Alexandru Călin a debutat pe marile ecrane în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob - FOTO

Alexandru Călin a debutat pe marile ecrane în comedia "#Selfie", de Cristina Iacob

"M-am relaxat şi m-am gândit că filmul este despre mine, despre cum eram eu la 18 ani. Aşa s-au născut lucruri care au rămas şi în film. Am repetat alături de ceilalţi colegi cam o lună de zile, fără să ştim că vom filma cu marea în faţă sau că ne vom confrunta cu momente grele. Asta ne-a apropiat foarte mult şi când am ajuns pe litoral eram deja foarte uniţi, vorbeam foarte mult, ne sfătuiam, eram ca o mică familie. Cred că se simte apropierea noastră şi în film", a declarat Alexandru Călin despre prima experienţă de pe platourile de filmare de la "#Selfie".

Fire artistică încă de mic, Alexandru Călin a practicat dansuri sportive mai bine de şase ani, urmând ca, după absolvirea liceului, să se axeze pe actorie, cu precădere pe teatru. În stagiunea 2013-2014 de la Teatrul Naţional Bucureşti, actorul poate fi văzut în "Furtuna", un spectacol regizat de Alexander Morfov, în care joacă alături de Ion Caramitru, Crina Semciuc, Mihai Călin, Istvan Teglaş şi mulţi alţii.

În filmul "#Selfie", de Cristina Iacob, tânărul este tocilarul grupului, cel care inventează tot felul de dispozitive ingenioase pentru a sparge bancomate, alături de prietenii lui jucaţi de actorii Vlad Logigan şi Levent Sali. Planurile celor trei sunt încurcate de întâlnirea cu Yasmine, Roxi şi Ana, interpretate de actriţele Crina Semciuc, Olimpia Melinte şi Flavia Hojda.

Cu gândul că în curând vor scăpa de bacalaureat, profesori şi liceu, fetele au pornit spre mare în aventura vieţii lor, cu doar două zile înainte de examenul maturităţii.

Primul lungmetraj al regizoarei Cristina Iacob, "#Selfie" reuneşte o distribuţie complexă care, pe lângă cei şase tineri, mai cuprinde nume sonore ale cinematografiei româneşti, ca Răzvan Vasilescu, Alina Chivulescu, Răzvan Fodor, Carmen Tănase şi Florin Călinescu. În acelaşi timp, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu, Smiley, Alex Velea şi George Vintilă sunt vedetele care vor interveni cu umor în desfăşurarea acţiunii.

O producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, distribuită de Zazu Film, "#Selfie" continuă să ruleze în cinematografele din toată ţara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici