Alexandru Papadopol şi Ioana Ghinghină şi-au botezat fetiţa

Vedetele Acasă, Ioana Ghinghină şi Alexandru Papadopol, au botezat-o pe Ruxandra Ioana, fetiţa lor în vârstă de două luni şi jumătate, în acelaşi loc în care a avut loc şi nunta lor, la Biserica Albă din Bucureşti, informează un comunicat al postului.

528 afișări
Imaginea articolului Alexandru Papadopol şi Ioana Ghinghină şi-au botezat fetiţa

Alexandru Papadopol şi Ioana Ghinghină şi-au botezat fetiţa (Imagine: stirileprotv.ro)

Ioana a venit pregătită pentru cazul în care fetiţa ar fi plâns, lucru care nu s-a întâmplat decît la momentul în care preotul a băgat-o în apa din cristelniţă. "Am venit înarmată cu două suzete, două biberoane, am avut la mine toate lucrurile ei preferate, în cazul în care începea să plîngă, dar a fost foarte cuminte. A râs, s-a simţit bine, simţea că este înconjurată de oameni dragi şi cunoscuţi", a spus Ioana Ginghină.

Interpreta Zambilei din telenovela "Regina" mărturiseşte că acum se simte o femeie împlinită. "Abia aşteptam să o botez, am avut emoţii mai mult pentru ea decît pentru mine, a fost primul eveniment important din viaţa ei, primul pas pe care l-am făcut împreună", a povestit ea.

Lui Papi îi place să spună că i-a explicat fetiţei lui încă de acasă ce urma să se întîmple, de aceea a fost atît de cuminte. "Botezul este cel mai important şi mai puternic moment din viaţa unui om. Nu am avut emoţii atât de mari precum mă aşteptam, Ruxandra a fost înconjurată de oameni care o iubesc şi care s-au bucurat alături de noi pentru creştinarea ei. Mă declar un tată fericit, împlinit şi mândru de fiica mea", a spus Alexandru Papadopol.

Naşii fetiţei sunt aceiaşi de la cununia părinţilor, Ruxandra Ion, Managing Director Promance International şi producător general al telenovelei "Regina" în care joacă cei doi actori, împreună cu soţul ei, Ion Ion.

La finalul slujbei de creştinare, Ruxandra Ioana a fost îmbrăcată cu o rochiţă de prinţesă, a fost vedeta momentului şi toată lumea a vrut să facă fotografii cu ea. Ioana şi Papi au sărbătorit evenimentul în cadrul unei petreceri restrînse alături de naşi şi de membrii familiei, iar luni se vor întoarce la muncă pe platourile de filmare din Buftea ale telenovelei "Regina".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici