Alfaestetul, metrosexualul 2.0

Alfaestetul, bărbatul care se află cu un pas înaintea metrosexualului, ar putea deveni un trend global în 2011, deoarece metrosexualitatea este deja un lucru normal, global acceptat, iar evoluţia de la acest stadiu este firească.

37 afișări
Imaginea articolului Alfaestetul, metrosexualul 2.0

Alfaestetul, metrosexualul 2.0 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alfaestetul, metrosexualul 2.0, este momentan doar o ştire despre un ceva care ar putea răspunde punctual întrebării "Ce anume ar mai putea face David Beckham cu el, în afară de a-şi cumpăra o crema exfoliantă nouă?" Sunt şanse ca el să devină un trend global în 2011, un an de la care omenirea s-a obişnuit deja să aştepte orice.

Excepţionalul, ca orice vis frumos din care te trezeşti tot în dormitorul tău, degenerează la un moment dat în norma. E un fenomen social sau cultural cu o largă circulaţie în natură.

Citeşte mai multe despre alfaestet pe www.onemagazine.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici