Alice Cooper a fost nevoit, pentru prima oară în cariera sa de 30 de ani, să îşi anuleze un concert

Legenda hard rockului Alice Cooper a fost forţat, pentru prima oară în cariera sa de 30 de ani, să îşi anuleze un concert, după ce s-a imbolnăvit.

155 afișări
Imaginea articolului Alice Cooper a fost nevoit, pentru prima oară în cariera sa de 30 de ani, să îşi anuleze un concert

Alice Cooper a fost nevoit, pentru prima oară în cariera sa de 30 de ani, să îşi anuleze un concert (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreţul, care în prezent este în turneu în America de Sud, trebuia să susţină un concert la Santiago, Chile, pe 26 mai, dar a fost nevoit să îl anuleze deoarece se simţea rău, informează contactmusic.com.

Potrivit paginii de Facebook a artistului, Cooper se simţea prea rău ca să plece de la hotel.

Totuşi, reprezentanţii artistului au spus că acesta va face tot posibilul pentru a se simţi mai bine şi a fi prezent la concertul din Buenos Aires.

"Sunt asistentul lui Alice. Tocmai am vorbit cu Alice şi spune că se simte mult mai bine, deşi este puţin slăbit. Doctorii i-au recomandat medicamente şi să se odihnească", a declarat asistentul lui Cooper pe pagina de Facebook a artistului.

Alice Cooper se întoarce în România cu un nou concert, care face parte din turneul "No More Mister Nice Guy: The Original Evil Returns!" şi care va avea loc pe 14 iunie, la Arenele Romane.

Show-ul din 2011, încărcat de artificii demne de filmele horror, ca mai toate apariţiile live marca Alice Cooper, include clasica ghilotină şi şarpele boa încolăcit în jurul gâtului. Setlist-ul va trece prin hiturile care l-au făcut faimos pe veteranul Cooper, la care se adaugă şi piese mai noi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici