Alicia Silverstone este mămică. A născut un băieţel de 3,6 kilograme

Actriţa americană Alicia Silverstone a născut un băieţel, pe 5 mai, devenind astfel mamă pentru prima oară la vârsta de 34 de ani. Acesta este primul copil al cuplului Alicia Silverstone - Christopher Jarecki.

374 afișări
Imaginea articolului Alicia Silverstone este mămică. A născut un băieţel de 3,6 kilograme

Alicia Silverstone este mămică. A născut un băieţel de 3,6 kilograme (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Bebeluşul, care a primit numele Bear Blu Jarecki, a venit pe lume la ora locală 7.50 şi a avut la naştere o greutate de 3,6 kilograme, potrivit people.com.

Alicia Silverstone şi Christopher Jarecki, în vârstă de 40 de ani, s-au căsătorit în iunie 2005, după o relaţie de opt ani, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată pe malul Lacului Tahoe.

Alicia Silverstone, născută pe 4 octombrie 1976, este actriţă şi fotomodel. A devenit cunoscută după apariţia în videoclipurile trupei Aerosmith - "Cryin'", "Amazing" şi "Crazy" - şi prin rolurile din filmele "Liceenele din Beverly Hills" (1995) şi "Batman şi Robin" (1997).

Autoare şi a unui volum de reţete vegetariene, intitulat "The Kind Diet", Alicia Silverstone va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în filmele "Vamps", alături de Sigourney Weaver, şi "Butter" alături de Hugh Jackman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici